OPIS VIDEOV

Poročni teaser ali napovednik do 1 minute


Poročni napovednik ali teaser je očarljiv kratek uvod v poročni hightlight film. Namen napovednika je par in sorodstvo obvestiti o prihodnji izdaji poročnega filma in s tem ustvariti hype in napetost. Napovedniki so navadno narejeni, medtem, ko je poročni film še v produkciji ali montaži, zato lahko vsebujejo prizore ali nadomestne različice prizorov, ki pa jih v končnem poročnem filmu ne boste zasledili.
Poročni hightlight video 3-8 minut


Video dolžine od 3 do 8 minut. V poročni hightlight video so vmeščeni prizori iz celotnega poročnega dne, urejanja neveste, ženina, družine, svatov, okolice, narave, lokacije, obredov, plesa, torte, portretnega snemanja,...Ker je poročni hightlight video zaradi svoje dolžine časovno najdostopnejši, si ga bosta ogledala neštetokrat, zato tudi mi v poročni hightlight video vložimo največ časa in stremimo k perfekciji, ter sledimo željam para. V poročni hightlightvideo so lahko vklučeni tudi govori prič, staršev ali zaobljube. Za kvaliteten zvok v video pa poskrbimo mi.
Poročni arhivski video 30-90 minut


V poročnem arhivskem video so, kot v poročnem hightlight video vklučeni prizori iz celotnega poročnega dne, le, da so tukaj prizori precej daljši. Odvisno od želja para, navadno pa video vključuje celotne obrede (cerkveni in civilni), celotni poročni ples, govore prič, štaršev, torta, šopek, podvezica,... V kolikor si bosta želela še kaj, pa nam bosta zaupala na srečanju pred poroko.